Descobreix els voltants del Racó

Monells

El casc antic de Corçà

Museu Gala – Dalí

Illes Medes i cales properes

El passeig de la Bisbal d’Empordà

Monells

Situat a només 8 km del Racó on podràs gaudir d’un realment poble antic. El municipi de Monells es va formar al voltant de l’antic castell, del qual només es conserven les muralles. Cada racó del poble suscita records del passat medieval, de nobles i cavallers, de mercats, castells, barons i baronesses i reis.

En aquest poble es van rodar algunes escenes de la Pel·lícula “8 apellidos Catalanes”.

Museu Gala – Dalí

A només 2km podràs visitar el Museu Gala – Dalí on podràs veure obres d’art amb un sentit propi.

Al 1969, Salvador Dalí li va prometre a la seva estimada Gala la compra d’un castell. Després que fallessin les negociacions amb el castell d’Empordà i el castell de Foixà, finalment va adquirir el castell de Púbol que es trobava en molt mal estat. Es van iniciar les obres de restauració sota les ordres del genial pintor, amb la decoració interior creada íntegrament pel mateix Dalí, de manera que el castell sencer es convertí en una obra seva que va regalar a Gala, on va ser enterrada el 1982 en un mausoleu del soterrani dissenyat pel seu marit.

Per més informació visiteu la pàgina web del museu.

Illes Medes i cales properes

A només 20 km i passejant amb el nostre Llaüt podràs gaudir d’una bona vista al mar, visitar les Illes Medes i les cales dels voltants.

Les illes Medes són un arxipèlag situat en el mar Mediterrani format per unes set illes petites i alguns illots davant la costa de Catalunya (nord-est d’Espanya). Té una superfície aproximada de 21,5 ha. Posseeix un fons marí, afavorit per la seva proximitat a la desembocadura del riu Ter, que atrau nombrosos investigadors que l’estudien cada any fent d’aquesta reserva marítima una de les més importants de la Mediterrània i la més gran en extensió de Catalunya.

Visita les Illes i les cales més properes amb el nostre Llaüt.