L'associació Nosaltres

El Racó Sostenible

En constituïr-se com associació ha tingut una dimensió comunitària clara fent suport a totes les entitats de la zona oferint uns serveis per tota la població i fomentant l’ocupació.

Demanem el vostre suport per desenvolupar el PRIMER LLAÜT ELÈCTRIC SENSE BARRERES, que serà la mostra de l’inici a un NOU MODEL PER A LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA cap a una utilització generalitzada de les energies renovables per la mobilitat al mar, amb una eficiència energètica molt destacada en cada component utilitzat.
Quality Standards
Quality Standards
Significarà una obertura d’oportunitats noves dintre del món laboral en molts àmbits de formació, bàsica, tècnica, comercial, administrativa..... d’un vell sector amb moltes expectatives de renovació Serà el prototip d’un vaixell familiar (màxim 6 places), sempre amb la possibilitat d’ampliar la gama....

L’Associació El Racó Sostenible amb aquest projecte vol fer un model d’embarcació SOSTENIBLE SENSE BARRERES, per poder DEMOCRATITZAR la nàutica, fomentar l’amor al mar, amb un gran respecte a la natura i gaudir d’ella sense fer-li mal i adaptada a tothom. El següent repte serà aconseguir la continuïtat de la drassana JPCalafat, s.l., fabricant d’aquest llaüt i el primer Nautilus de L’Estartit (vaixell de passeig per Les illes Medes) va ser construït per el mateix astiller.

Farem que una obra centenària iniciada per Joan Pascual pare, el 1920 tingui una continuïtat com empresa social i que pugui ser un model a copiar i que no es perdi amb la jubilació de Joan Pascual fill.